Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όπου και συναντήθηκε με τους Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Ροντρίγκες έφτασε στη συμπρωτεύουσα μαζί με τους εκπροσώπους του και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να πέσουν οι υπογραφές, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος από την Έλτσε, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται σύντομα να κηρύξει πτώχευση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.