«Φρένο» στην Χρυσούπολη για τον Άρη. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στο Νέστο και είδε το απόλυτο σερί της (5/5) να σταματά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς με αρκετή ένταση, πήραν προβάδισμα στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία με τον Σγκούρι στο 62ο λεπτό. Οι «κίτρινοι» αν και αποσυντονίστηκαν βρήκαν απάντηση στο 75’ με πανέμορφο γκολ του Καπνίδη. Η μαζική άμυνα του Νέστου δεν επέτρεψε στον Άρη να απειλήσει στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας.

Οι κίτρινοι, παρά την ισοπαλία, παρέμειναν στην κορυφή του Α' ομίλου με 16βαθμούς ενώ στην 2η θέση βρίσκεται η Δόξα Δράμας με τρεις λιγότερους.

Οι συνθέσεις:


Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι
Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Καζναφέρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS: Άρης