Θρήνος στον ελληνικό και κυπριακό στίβο με την απώλεια του Αντώνη Γεωργαλλίδη, ο οποίος ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, «έφυγε» από τη ζωή στα 65 του. Ο Γεωργαλίδης νοσηλευόταν εδώ και μερικές μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα εκπροσωπώντας το ΔΣ της Ομοσπονδίας, απέστειλε στους οικείους του Γεωργαλίδη το ακόλουθο μήνυμα:
«Παρακαλούμε, δεχτείτε τα θερμά κι ειλικρινή συλλυπητήρια της Προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Σοφίας Σακοράφα και ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου, για την αδόκητη απώλεια του Αντώνη Γεωργαλλίδη, ενός πρωταθλητή, ενός μέχρι το τέλος αγωνιστή, μιας εμβληματικής προσωπικότητας με διαχρονική παρουσία στο κίνημα του κλασικού αθλητισμού και πολύτιμο έργο στον κυπριακό στίβο και την ΚΟΕΑΣ. Η προσφορά του θα δικαιώνει πάντα την τιμή όλων μας στη μνήμη του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα…
Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Σοφία Σακοράφα»
Ο Γεωργαλλίδης υπήρξε πρωταθλητής στα σπριντ και κάτοχος παγκύπριων και πανελλήνιων ρεκόρ. Υπηρέτησε για 40 χρόνια την ΚΟΕΑΣ από διάφορες θέσεις, τα τελευταία 14 από τη θέση του γενικού διευθυντή.
Με απόφαση του ΔΣ του ΚΟΕΑΣ, οι σημαίες στους επόμενους αγώνες στίβου θα κυματίζουν μεσίστιες, ενώ τα φετινά Παγκύπρια Πρωταθλήματα στίβου ανδρών-γυναικών θα είναι αφιερωμένα σε αυτόν.