Σηκώνει το γάντι της αντιπαράθεσης με τις ΗΠΑ ο Νίκολας Μαδούρο και απαντά με σκληρή γλώσσα στην επιβολή κυρώσεων προσωπικά εναντίον του από την Ουάσιγκτον.

Οι κυρώσεις εναντίον μου δείχνουν το μίσος και την απόγνωση του Τραμπ, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στήβεν Μνιούτσιν είχε χαρακτηρίσει δικτάτορα τον Μαδούρο και είχε ανακοινώσει πως η προσωπική του περιουσία στην χώρα «παγώνει». Όπως παρατηρεί το Bloobmerg πρόκειται για μια ασυνήθιστη κίνηση κατά ξένου ηγέτη. «Οι παράνομες εκλογές της Δευτέρας επιβεβαιώνουν ότι ο Μαδούρο είναι δικτάτορας που αδιαφορεί για τη θέληση του λαού της Βενεζουέλας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη

Αυτοκίνητο κάηκε στη νέα Παραλιακή - Πού διεκόπη η κυκλοφορία

Οι αγρότες ανοίγουν λωρίδες κυκλοφορίας για τους εκδρομείς - Θέμα ασφάλειας εγείρει η ΕΛΑΣ

Δημογλίδου: «Στη Θεσσαλία με δυσκολία περνάει όχημα έκτακτης ανάγκης, πώς θα απεγκλωβίσουμε οδηγούς;»

Κόκκινες μπογιές στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης στο Ηράκλειο

Οι πρώτες καθολικές αυξήσεις σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους μετά από 10 χρόνια - 1,3 δισ. το συνολικό κόστος ενίσχυσης

Θεσσαλονίκη: 9 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό πίσω από το Τουρκικό Προξενείο

Νεκρός ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα - Βίντεο από το τρομακτικό δυστύχημα με Ferrari