Τον πρώτο τίτλο της σεζόν πανηγυρίζει η Αϊντχόφεν! Οι πρωταθλητές Ολλανδίας επικράτησαν στον τελικό του Σούπερ Καπ με 1-0 της Κυπελλούχου, Φέγενορντ, και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Οι παίκτες της Αϊντχόφεν μπήκαν καλύτερα στο ματς και δημιούργησαν ορισμένες καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα, έφθασαν μια ανάσα από το γκολ στο 29’ αλλά ο Λουκ Ντε Γιονγκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Χάνσον από τα έντεκα βήματα. Ωστόσο, εννιά λεπτά αργότερα, ο Πρόπερ έκανε το 1-0, με το σκορ να μένει μέχρι το φινάλε.

Στην επανάληψη, πάντως, οι ποδοσφαιριστές της Φέγενορντ βγήκαν μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση και παρότι είχαν ορισμένες καλές στιγμές με τους Ελ Αχμάντι και Κράμερ, δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα, με το σκορ να μένει μέχρι τέλους και την Αϊνχτόφεν να παίρνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ