Αποφάσεις που προκαλούν έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο για την αποστολή του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Εστέμπαν Καμπιάσο, Μάρκο Μάριν, Δημήτρη Σιόβα και Μπρούνο Βιάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός αμυντικός μέσος ήταν εκτός και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ενώ οι δύο στόπερ για πρώτη φορά απουσιάζουν ταυτόχρονα από την αποστολή.

Αντίθετα, ο Πάουλο Μπέντο αντάμειψε τους Πάρντο και Ρομαό για την καλή τους εμφάνιση στο Κύπελλο και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Φυσικά εκτός αποστολής έμεινε ο Γκονσάλο Πασιένσια, που θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά του μετά τη δυσφορία που ένιωσε σε πρόσφατη προπόνηση και η οποία σε πρώτη φάση δεν φάνηκε να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όσον αφορά στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, καταβάλλει προσπάθεια για να είναι 100% έτοιμος εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Αστάνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube