Τα προβλήματα τραυματισμών τους ξεπέρασαν οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος και είναι διαθέσιμοι για τη Ρεάλ Μαδρίτης που αντιμετωπίζει σήμερα (6/3) την Παρί Σεν Ζερμέν, με σκοπό την υπεράσπιση του 3-1 του πρώτου ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι δυο μέσοι συμπεριλήφθησαν στην 24μελή αποστολή, ύστερα από απουσία τριών εβδομάδων. Οι επιστροφές των δύο ποδοσφαιριστών έρχονται να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει η «βασίλισσα» για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπρόσθετα, είναι ο μοναδικός στόχος που απομένει, αφού έχει αποκλειστεί από το κύπελλο Ισπανίας ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στους -15 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!

Μεταμορφωμένη Τζιρόνα, «κατάπιε» τη θλιβερή Μπιλμπάο!

Μπέτις: Ανεβάζει στροφές ο Άμραμπατ, αυξημένες οι πιθανότητες να υπολογίζεται με Παναθηναϊκό

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»