Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Βινίσιους. Ο 24χρονος αριστερός μπακ προσγειώθηκε στην Αθήνα πέντε λεπτά πριν τη 1:00π.μ., τον υποδέχτηκε εκ μέρους της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Γιαννίσης και την Τρίτη αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει.

Νωρίτερα, οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο άσο εξασφάλισαν και τη συγκατάθεση της Λάτσιο για να τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους κι όχι το καλοκαίρι, όταν και θα έμενε ελεύθερος. Ως αντάλλαγμα παραχώρησαν στην ιταλική ομάδα ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Υπενθυμίζεται πως ο Βινίσιους δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος με τη ρωμαϊκή ομάδα, ενώ ο τελευταίος επίσημος αγώνας που συμμετείχε ήταν στις 29 Μαΐου, όταν αγωνιζόταν δανεικός στη Ζυρίχη.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Άναψε το ‘πράσινο φως’ στον Ροντινέι για Σάντος ο Ολυμπιακός»

Ταμπόρδα: «Όσο περνούν τα παιχνίδια, θα έρχονται περισσότερα γκολ - Έχω την υποχρέωση να δημιουργώ γκολ και να σκοράρω»

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και φτιάχνει την αυτοπεποίθησή του»: Το σχόλιο του Βαγγέλη Νεραντζιά

Αιμάτωμα ο Φαμπιάνο, νέα επανεκτίμηση την Τετάρτη

Νίστρουπ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δύσκολα, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις - Μου αρέσει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες»

Ντέσερς: «Έχουμε τέσσερις πολύ καλούς επιθετικούς και είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιούμε όλους»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται για επιθετικό - Τι ισχύει με Καμαρά»

Τσακίρης: «Δεν έχει αλλάξει η απόφαση στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ»

Tσανάκας: «Τι σημαίνει η άφιξη Πουέρτα για τα χαφ του Ολυμπιακού και το στιλ του εξτρέμ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Λιβαδειά

TAGS: A.E.K.