Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ελ Αραμπί βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο, εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα ώστε να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», προβάροντας τη φανέλα της ομάδας.

Επί της ουσίας, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ που είχε μεταφέρει λίγη ώρα νωρίτερα στον «αέρα» της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, αφού πλέον ο παίκτης είναι μια ανάσα από τους Πειραιώτες που ενισχύονται και στη θέση του φορ όπως ακριβώς προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό του ρόστερ.

Ο παίκτης την τελευταία τριετία αγωνίζεται στην Αλ Ντουχαΐλ, έχοντας τη σεζόν που πέρασε συνολικά 30 γκολ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε αντίστοιχα νούμερα, σημειώνοντας 33 γκολ τη μία και 27 την άλλη με τη φανέλα της ομάδας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»