Ο αδερφός και μάνατζερ του Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ρασίντ, βρίσκεται στην Αθήνα. Η παρουσία του «προδόθηκε» από κάποιες αναρτήσεις στο Instagram και πιθανότατα συνδέεται με εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του 28χρονου μπακ.

Όλα δείχνουν πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν κρίσιμες επαφές για το μέλλον του Νορβηγού άσου, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να τον κρατήσουν είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει, αλλά όλα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό.

Αρχικά οι απαιτήσεις του Ομάρ ξεπερνούσαν αρκετά το 1 εκατ. ευρώ, αλλά εσχάτως παρουσιάζεται να έχει ρίξει νερό στο κρασί του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διευκρινιστική δήλωση Παπαδόπουλου: «Δεν τοποθετήθηκα για την ορθότητα ή μη της απόφασης του VAR»

Νικολακόπουλος: «Τα καμπανάκια χτυπάνε από καιρό χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αθανασίου: «Μονόδρομος το 2Χ2 για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να αλλάξει την κουβέντα - Θα προλάβει ο Κοντούρης»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα όταν η εικόνα του ΠΑΟΚ παραμένει προβληματική»

Σταματέλος: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής για την εικόνα του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Γέμισε την στατιστική του και με ποιότητα τον άξονα ο Ρενάτο - Να μείνει ως… πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό»

Κρίνονται… άπαντες στον Ολυμπιακό

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!