Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό Superfoods για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, με τον Τζέιμς Γκιστ να είναι ο πρώτος «πράσινος» που προσγειώθηκε στην Αθήνα από τις ΗΠΑ.

Αύριο αναμένονται στη χώρα μας οι νεοαποκτηθέντες, Μάρκους Ντένμον, Ζακ Όγκαστ και Ματ Λοτζέσκι, αλλά και ο Κένι Γκάμπριελ που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην Αθηνα βρίσκεται από σήμερα (16/8) το μεσημέρι ο Τζέιμς Γκιστ, που έγινε ο πρώτος αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods που αφίχθη από τις ΗΠΑ εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας των "πράσινων".

Αύριο, Πέμπτη 17/8, πρόκειται να φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα ακόμη τέσσερις παίκτες, ο Μάρκους Ντένμον στις 10.30, ο Ζακ Όγκαστ στις 13.30, ο Ματ Λοτζέσκι στις 14.45 και ο Κένι Γκάμπριελ στις 17.10.

Οι Κέι Σι Ρίβερς και Κρις Σίνγκλετον αναμένονται στην Αθήνα μέχρι τις 21/8 και ως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι