Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Μιράντα... Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα με την απόκτησή του στον Ολυμπιακό να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Από τους Πειραιώτες δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά μόνο όταν ολοκληρωθεί και τυπικά μια μεταγραφή.

Έτσι αναμένεται να συμβεί και με τον Μιράντα. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο παίκτης αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους ερυθρόλευκους.

Από την Αγγλία, η πληροφορία που «έρχεται» θέλει τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τη Γουλβς για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο με την ελληνική ομάδα να έχει το δικαίωμα αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»