Ο Ματ Λοτζέσκι θα είναι η μοναδική απουσία του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του φετινού TOP 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για άλλες δύο εβδομάδες, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός στην πορεία. Όπως είναι φυσικό, στην ομάδα του Πειραιά δεν θέλουν να ρισκάρουν μία γρήγορη επιστροφή του και έτσι εάν εξελιχθεί καλά η αποθεραπεία του τότε θα αγωνιστεί ξανά στα μέσα Ιανουαρίου.

Από ‘κει και πέρα, οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας φόργουορντ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην «ερυθρόλευκη» δωδεκάδα, ωστόσο είναι άγνωστο για το αν θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σακίλ για Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: «Παίζουν με τους πρωταθλητές-Καλύτερα τα παιχνίδια στην Ευρώπη από το ΝΒΑ»

Οριστικά χωρίς Χουάντσο στη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε προβλήματα αλλά δεν θα κλάψουμε-Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών»

Αντάμωσε ξανά με τον Γκος ο Ολυμπιακός

Ζέρβας: «Πολύ δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας-Τι πρέπει να κάνει με Βαλαντσιούνας»

Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός: Στο Κάουνας για το 2/2 στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι»

EuroLeague: Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» αρχίζει με ντέρμπι και μεγάλες αναμετρήσεις

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας