Η επιλογή του Ζοάν Γκαρσία ως βασικού στον αγώνα Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα με την Σανταντέρ (0-2) αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ο Χάνσι Φλικ επέλεξε να πάει με τον βασικό του τερματοφύλακα στον αγώνα για τους «16» και δικαιώθηκε, καθώς στις καθυστερήσεις και πριν το δεύτερο γκολ των «μπλαουγκράνα» ο Γκαρθία είχε μια καθοριστική επέμβαση σε τετ-α-τετ.

Ο Γερμανός, που καρτερικά περίμενε μια ευκαιρία να αγωνιστεί, βλέπει πως δεν υπάρχει «φως» και αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να συνεχίσει την καριέρα του. Η Τζιρόνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει δανεικό και στις τελευταίες εβδομάδες του χειμερινού «παραθύρου» αναμένονται εξελίξεις.

Ο 33χρονος Τερ Στέγκεν, που παίζει από το 2014 στην Μπαρτσελόνα και για μια δεκαετία ήταν βασικός, έχει συμβόλαιο ως το 2028. Φέτος έχει παίξει σε μόνο ένα παιχνίδι, για τους «32» του Κυπέλλου με την Γουαδαλαχάρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Εσπανιόλ πήρε την μπουκιά από το στόμα της Σεβίλλης των 10 παικτών με γκολ στο 98'

Ραφίνια όπως... Μέσι: Μόνο οι δυο τους 6 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές της La Liga στον 21ο αιώνα!

Η διαμαρτυρία των οπαδών της Βαλένθια έγινε... κίνησης απόλυτης παράδοσης στις εξέδρες

Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα, έκανε το 4Χ4 με πεντάρα μέσα στο «Μεστάγια»!

«Έβραζε» το Μεστάγια: Οργή για Κορμπεράν και διοίκηση στη Βαλένθια!

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ