Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς όλα δείχνουν πως αποχωρεί από την ΑΕΚ. Ο Κοσοβάρος μέσος έχει πρόταση από τη Γκέτεμποργκ για διετές συμβόλαιο και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Άλλωστε είναι σαφές από τις τελευταίες αποστολές πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η «Ένωση» εντείνει την αναζήτησή της για την απόκτηση ενός μεσοαμυντικού, που κατά προτίμηση θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως «κόφτης», όσο και σαν στόπερ. Και παρότι δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί κάποιο deal πριν τα παιχνίδια με τη Σέλτικ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν ήδη τις πρώτες επαφές και θέλουν να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε συμφωνία όταν το κρίνουν απαραίτητο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.