Στη δεύτερη χρονιά του στην Τουρκία, ο Γιώργος Τζαβέλλας αποδεικνύεται πολύτιμος για την Αλάνιασπορ καθώς στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση, αγωνιζόμενος στη θέση του αριστερού στόπερ.

Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τρεις σερί νίκες, γεγονός που πιστοποιεί την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως και οι συμπαίκτες του, Παπίς Σισέ και Σειχούν Γκιουλσελάμ, ψηφίστηκαν από τον τουρκικό Τύπο στην κορυφαία ενδεκάδα της 6ης αγωνιστικής, μετά την πολύ καλή παρουσία τους στο «διπλό» της Αλάνιασπορ κόντρα στην Κασίμπασα.



Εξάλλου, ο διεθνής άσος έχει καθιερωθεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού από την περίοδο που έπαιζε στον ΠΑΟΚ και στο ρόλο αυτό έχει κάνει τα καλύτερα του παιχνίδια.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Τζαβέλλα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και παρότι του έχει γίνει πρόταση για ανανέωση, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από την Αλάνιασπορ και να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του. Πάντως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμη και η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube