Για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, ο Βασίλης Σπανούλης αναδεικνύεται μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επελέγη στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Τύπου και φίλαθλοι. Μάλιστα είναι η πέμπτη σερί χρονιά που επιλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και έβδομη συνολικά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ ρου Χουάν Κάρλος Ναβάρο.



Τον Λαρισαίο γκαρντ στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς, από την οποία θα προκύψει και ο MVP, πλαισιώνουν ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο Φελίπε Ρέγες της Ρεάλ και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα.



Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς απαρτίζεται από τους Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Άντριου Γκάουντλοκ (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ), Ντέβιν Σμιθ (Μακάμπι) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου

«Αποκαρδιωτικός ο Παναθηναϊκός, χάνει έδαφος για 6άδα - Έχει... καταργήσει τη θέση του σέντερ»: Το σχόλιο Πετρίδη

Έκανε ανατροπή με ψυχή πρωταθλήτριας και πήρε το «θρίλερ» με Παρί η Φενέρμπαχτσε

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Παρτίζαν

Xειρότερη επιθετική επίδοση για τον Παναθηναϊκό μετά από σχεδόν 4 χρόνια οι 62 πόντοι