Μακριά από τα φώτα της (ελληνικής) δημοσιότητας και σε οικείο περιβάλλον για τον ίδιο θα στρωθεί στη δουλειά ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Μετά την πρόσληψη και την παρουσίασή του από την ΑΕΚ, ο Γεωργιανός είχε συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και σήμερα συμμετείχε σε σύσκεψη με όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου τέθηκαν επί τάπητος μεταγραφικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της προετοιμασίας. Δεν παρέλειψε, δε, να κάνει μια πρώτη κουβέντα και με τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου.
Αφού έκανε λοιπόν όλες τις απαραίτητες συζητήσεις για τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ταξίδεψε σήμερα για την Κύπρο. Εκεί όπου θα παραμείνει ως τις 20 Ιουνίου και θα εργαστεί μαζί με τους συνεργάτες του πάνω στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ.
Βέβαια θεωρείται πιθανότατο ότι σε αυτό το διάστημα θα κάνει και επαφές μεταγραφικού περιεχομένου, αφού και ο ίδιος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι τον ενδιαφέρουν παίκτες από την κυπριακή αγορά.