Την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, μέχρι το 2023 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία. Ο Έλληνας τεχνικός, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη (5/5), με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, και συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον κ. Γρηγορίου καθώς και στους συνεργάτες του καλή συνέχεια στο έργο τους με ακόμη περισσότερες επιτυχίες!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο «Μητέρα» αντιπροσωπεία παικτών, μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά!

Καμία διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ & ΤΣΣΚΑ για Τσάλοφ: «Είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας»

Χωρίς Φαντιγκά, Ράτσιτς και άλλους 6 στην Τρίπολη ο Άρης

Νικολακόπουλος: «Τα προβλήματα με τους εξτρέμ και η νέα ενδεκάδα στον Ολυμπιακό για την Κηφισιά»

«O Παναθηναϊκός στους διεκδικητές για την απόκτηση του Γιουλιάν Σέχου»

Χωρίς Ποντένσε η αποστολή του Ολυμπιακού με Κηφισιά

Αθανασίου: «Τελευταία ευκαιρία στην Τούμπα για την 3η θέση - Ίσως και αριστερά ο Καλάμπρια»

«Διατεθειμένος να δώσει 10 εκατ. ευρώ για Μανδά ο Παναθηναϊκός - Ποιος είναι ο στόχος της Λάτσιο»

ΑΕΚ: Γιορτή για τα παιδιά έξω από την OPAP Arena την Κυριακή με άρωμα... Χριστουγέννων

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή ο ΠΑΟΚ - Πάει για εν δυνάμει πρώτο στόπερ»

TAGS: Λαμία