Δύο Ελληνικές ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις συμπεριλαμβάνονται αυτή την εβδομάδα στο Μαρκόπουλο! Η μια θα είναι την Παρασκευή 5/5/2017 και η άλλη το Σάββατο 6/5/2017.

Την Παρασκευή το Ελληνικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 15:15 και το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:30 το μεσημεράκι. Το κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει από 6 ιπποδρομίες, λεπτομέρειες καθώς και προγνωστικά για το κάθε ένα από αυτά θα έχουμε από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σήμερα Πέμπτη 4/5/2017. Οι χώρες Γαλλία, Ν. Αφρική και Αγγλία αποτελούν για μια ακόμα φορά ‘’το μενού’’ της σημερινής ημέρας στο ιπποδρομιακό στοίχημα! Το πρόγραμμα της Ν. Αφρικής δείχνει να είναι το πιο δύσκολο σε προγνωστικά!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Με κωδικό ιπποδρομίας 020 και με ώρα έναρξης τις 16:05 από τον ιππόδρομο της VAAL επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) και επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 8 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-7-5. Θα κάνουμε όμως και μια κάλυψη στο παιχνίδι μας επιλέγοντας για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων 8-7-5.

Με κωδικό ιπποδρομίας 025 και με ώρα έναρξης τις 17:20 επιλέγουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή μόνο τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας) και επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 4 και 2.

Παραμένουμε πάντα στην Ν. Αφρική και στον ιππόδρομο της VAAL με κωδικό ιπποδρομίας 028 και με ώρα έναρξης τις 17:55. Εδώ επιλέγουμε το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε λοιπόν για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσουν εναλλακτικά οι ίπποι με τους αριθμούς 4-10-1.

Στην επόμενη σύνδεση μας (κοντά στις 7 το απόγευμα) θα έχουμε προτάσεις για βραδινές ιπποδρομίες από την Αγγλία και τον ιππόδρομο CLONMEL όπου θα δούμε ιπποδρομία ακόμα και με 21 άλογα μέσα να συμμετέχουν!
Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα

ΜENTA LIVE την Τρίτη του Πάσχα μ' ελεύθερη είσοδο

Άνοιξαν οι εγγραφές στο Stoiximan AegeanBall Festival 2024!

Οι ημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr

Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι: Ο τοίχος των ευχών που συγκίνησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια

Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague

Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι – Το vlog της τραγουδίστριας λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε