Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να συναντηθεί ξανά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ωστόσο μέχρι στιγμής οι προσπάθειές του να προσεγγίσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν έχουν βρει ανταπόκριση. Γι’ αυτό και έβαλε τα… μεγάλα μέσα.

Ο Ντένις Ρόντμαν βρισκόταν στη συνοδεία του Τραμπ την Πέμπτη, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλούσε σε εργοστάσιο κατασκευής φορτηγών στο Ντέντον του Τέξας, προτού μεταβεί σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ντουράντ της Οκλαχόμα.

Η παρουσία του Ρόντμαν, τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλεσε κορυφαίο ριμπάουντερ στην ιστορία, στην αποστολή του Τραμπ συμπίπτει με τις προσπάθειες του Προέδρου να κανονίσει μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Κιμ, δεδομένου ότι ο Ρόντμαν είναι γνωστό πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του κράτους που διαθέτει πυρηνικά όπλα.

«Όταν ήθελα να γνωρίσω τον Κιμ Γιονγκ Ουν —καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα, αν και εγώ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν τα πηγαίνουμε καλά— αυτός που τον γνώριζε καλύτερα ήταν ο Ντένις Ρόντμαν», δήλωσε ο Τραμπ απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του εργοστασίου της Peterbilt στο Ντέντον.

Σε κοντινή απόσταση, ο Ρόντμαν καθόταν πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού. Το μέλος του Hall of Fame του μπάσκετ φορούσε μαύρο καπέλο των Σικάγο Μπουλς και ένα πουκάμισο που απεικόνιζε τον ίδιο να σηκώνει ένα τρόπαιο.

Καθώς ο Ρόντμαν επιβιβαζόταν στη συνέχεια στην προεδρική αυτοκινητοπομπή για τη διαδρομή προς τον βορρά και την Οκλαχόμα, δήλωσε στο Reuters ότι ήλπιζε να συζητήσει με τον Τραμπ για τη «ζωή».

Όταν ρωτήθηκε αν σκόπευε να επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα στο άμεσο μέλλον, ο θρύλος του μπάσκετ απάντησε: «Αν πληρώσεις εσύ το εισιτήριο».

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας, ο Τραμπ είχε τρεις συναντήσεις με τον Κιμ —συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη της Κορέας— αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχη συνάντηση από τότε που επέστρεψε στην προεδρία. Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει τον Κιμ φίλο με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί, παρά την επιθετική ρητορική της Βόρειας Κορέας και την εμμονή της με τα πυρηνικά όπλα.

«Του αρέσει ο Τραμπ, δεν του αρέσουν πολλοί άλλοι άνθρωποι», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους την Τρίτη στον Λευκό Οίκο. «Είμαι σχεδόν το μόνο άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο που συμπαθεί, και τον συμπαθώ κι εγώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος το σίριαλ: Ο Ντούρεν υπέγραψε 5ετή επέκταση με 200 εκατ. με τους Πίστονς

«Μιλάει τέσσερις γλώσσες και δεν τον καταλαβαίνω»: Το παράπονο του Ρίβς για τον Ντόντσιτς

Οι Γουίζαρντς σκέφτονται τη πιθανότητα ανταλλαγής του Ντέιβις με τον Ντούρεν!

Αντετοκούνμπο: «Όλα όσα περίμενα και ακόμα περισσότερα το Μαϊάμι»

Σπόελστρα: «Θέλουμε να κυριαρχήσει με τους Χιτ ο Αντετοκούνμπο»

Ανατρεπτική απόφαση για τον Ράσελ: Αφήνει το NBA και μετακομίζει στην Κίνα για τους Σανγκάη Σαρκς

ΝΒΑ: Σημαντική αλλαγή και επιθετικό φάουλ σε μια από τις αγαπημένες κινήσεις των παικτών!

Ο Τζέι Αρ Σμιθ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία στο Τέξας

Γιόκιτς: «Πολύ μεγάλη η πίεση στην Ευρώπη, παίζεις με Ολυμπιακό, Ερυθρό και αν χάσεις σερί ματς είναι πρόβλημα»

Χεζόνια: «Επέστρεψα για να πετύχω στο ΝΒΑ - Δεν θέλω άλλο… ήλιο, για αυτό ήρθα στο Κλίβελαντ»