Ήταν γνωστό εδώ και μέρες, αλλά πλέον είναι… πραγματικότητα!

Το πρωί της Δευτέρας (8/6) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία ψηφίστηκε ομόφωνα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 10 εκατ. ευρώ, την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν εισρεύσει στα ταμεία, κεφάλαια ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Μετόχων, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομοφώνως, μετά από ψηφοφορία, οι κατωτέρω αποφάσεις:

A. H Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά 10.000.000 ευρώ. Η αύξηση αυτή θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ήδη έχουν εισρεύσει στα ταμεία της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, κεφάλαια ύψους 4.000.000 ευρώ.

Β. Η δημοσιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.)
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατ-τρικ Γκατσίνοβιτς και show Βιτάλις στην Allwyn Arena: Τα highlights της φιλικής νίκης της ΑΕΚ στην Athens Kallithea

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τις δοκιμασίες που έχει μπροστά της»

Τσακίρης: «Εξελίσσει την κεντρική ιδέα του Νίκολιτς η ΑΕΚ - Φάνηκε ότι είναι αντί-Πινέδα ο Βιτάλις»

Νίκολιτς: «Αυτή είναι η ομάδα του Superbet Super Cup και των Playoffs - Ανοιχτοί στο μεταγραφικό παζάρι»

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κηφισιά πήρε τη φιλική ισοπαλία στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ

Απέσπασε φιλική ισοπαλία από τον Πανσερραϊκό ο προβληματικός Άρης

Θετική πρόβα τζενεράλε για ΑΕΚ με show Βιτάλις και Γκατσίνοβιτς

Θυμήθηκε την προετοιμασία με Άιντραχτ το 2018 ο Γκατσίνοβιτς - Χατ τρικ μετά από οκτώ χρόνια!

Τσορμπατζόγλου: «Έχει ατονήσει του Μικελμπρενσί για τον ΠΑΟΚ, ψάχνει άλλες περιπτώσεις - Τι ισχύει με Ούρε»

Ντοπιέτα από τον Γκατσίνοβιτς: Πέτυχε δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0