Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ το καλοκαίρι θα κινηθεί για δύο στόπερ. Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «πράσινων», μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις παικτων, βρίσκεται ο Φίλιπ Χελάντερ.

Ο 22χρονος Σουηδός της Μάλμε έχει όλα τα στοιχεία που θέλουν στο «τριφύλλι». Είναι πανύψηλος (1,92μ.), σε καλή ηλικία και αριστεροπόδαρος, ενώ το κόστος για την απόκτησή του δεν θα είναι μεγάλο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2015.

Από το 2011 με τη Μάλμε έχει συνολικά 63 συμμετοχές και έχει σκοράρει δυο φορές, ενώ το 2014 ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικός του εγχώριου πρωταθλήματος κι έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Αποτελεί βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Σουηδίας και μάλιστα φέτος έπαιξε ΚΑΙ στα έξι παιχνίδια της στο Champions League, ανάμεσά τους και στα δύο με τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει χάσει την ταυτότητά του - Μίνιμουμ 4 νίκες στα playoffs»

Κετσετζόγλου: «Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ έναντι των άλλων στα playoffs - Τι θα ήταν καλό να αποφύγει με Παναθηναϊκό»

Σταματέλος: «Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να τα περιμένει όλα από τους φορ του»

Δεσύλλας: «Μέρος του προβλήματος οι απουσίες στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με Ντέσερς»

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη - Κλείστε τα αυτιά σας και ας αποδοκιμάζουν εμένα»

Σήμερα η κλήρωση για το πρόγραμμα των playoffs και των playouts του πρωταθλήματος

«Παναθηναϊκός και Μπεσίκτας θέλουν τον Φερεϊρίνια»

Η παρακάμερα του Βόλος-ΠΑΟΚ

Ντέμης: «Η ΑΕΚ σοβαρή, ο ΠΑΟΚ όλα λάθος, δεν υπάρχει φαβορί - Τα τελευταία χρόνια ο Μάνταλος παίρνει ό,τι αξίζει»

Λατρεία για Δημητριάδη, αποθέωση Μάνταλου και το λουλούδι του Ηλιόπουλου στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κηφισιά