Το παιχνίδι απέναντι στη Μπιλμπάο την ερχόμενη Πέμπτη στη Λεωφόρο, είναι το μοναδικό που υπάρχει στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ετοιμάζει την ομάδα του για πρώτο ματς απέναντι στους Βάσκους για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός το Σάββατο έδωσε ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι ξεκίνησαν χθες και πάλι προπονήσεις και φουλάρουν ενόψει της Πέμπτης. Εκτός από τον Λούκας Βιγιαφάνιες που δεν υπολογίζεται γιατί είναι τραυματίας, οι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν κανονικά στο Κορωπί, με τον Ματίας Γιόχανσον να μπαίνει για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις ασκήσεις τακτικής.

Πάντως ο παίκτης είναι ακόμα ανέτοιμος, αλλά δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τη Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει αποφασίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο πως θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στη Μπιλμπάο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, ο Μολέδο με τον Κουτρουμπή που επιστρέφει θα είναι στα στόπερ και ο Χουλτ αριστερά.

Από εκεί και πέρα ένας από τους Κολοβέτσιο-Ρέις θα καλύψουν το κενό του τραυματία Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Ζέκα και ο Κουρμπέλης θα είναι στα χαφ. Λογικά ο Λουντ και ο Καμπέσας θα είναι στα άκρα, αν και δεν αποκλείεται να δούμε τον Χατζηγιοβάνη, ενώ βασικός πίσω από τον Μολίνς θα ξεκινήσει μάλλον ο Λουτσιάνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τον Αντράντε»

Τσανάκας: «Μοιάζει το ντέρμπι της Τούμπας με της Λεωφόρου - Τα μεταγραφικά σενάρια»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει τον τίτλο η ΑΕΚ - Διαθέσιμοι οι Γιόβιτς και Μάνταλος στη Λεωφόρο»

Σε τρεις φάσεις η διάθεση των διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό - Η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Σύμβουλος του Σαββίδη ο Παπαμιμίκος - Παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13:30

Παντελίδης: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ηρακλή»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης κόντρα στην ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον»

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ: Τα λένε Σαββίδης και Λουτσέσκου!

Κούλης Αποστολίδης στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Γιατί τόσοι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ;»

Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου - Ο πόνος δεν περνάει, χάσαμε από τον φόβο της αποτυχίας»!