Κάτοικος Ισπανίας γίνετε ξανά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο καλαθοσφαιριστής του Χολαργού, συμφώνησε με την Τενερίφη, που θα είναι η τρίτη ομάδα της καριέρας του από την ιβηρική χερσόνησο, μετά τις Βαλένθια και Ανδόρα.

Ο 28χρονος παίκτης, σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τους νεοφώτιστους, είχε φέτος μέσο όρο 12 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, απόδοση που σε συνδυασμό με τον πρότερη θετικό βίο του στην Ισπανία, κέντρισε το ενδιαφέρον της Τενερίφης.

Ο Γιάνκοβιτς, είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Χολαργό που του επέτρεπε να αποχωρήσει με ένα πολύ μικρό αντίτιμο για ομάδα του εξωτερικού, μετά τους δύο πρώτους μήνες της συνεργασίας του με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιτούδης μετά την πυραυλική επίθεση: «Τηλεφώνησα στους δικούς μου, θέλουμε να συνεχιστεί ο αγώνας»

Τελειώνει ο Λάσο από την Εφές, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Μπάνκι

Φρανσίσκο για τα μεταγραφικά σενάρια: «Σκέφτομαι το NBA, αλλά πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος στους τελικούς»

Διεκόπη λόγω πυραυλικής επίθεσης το Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ

Έσπασε στην παράταση την έδρα της Εφές και προκρίθηκε στους τελικούς η Φενέρμπαχτσε

Καθάρισε την Σολέ η Παρί και αγκαλιάζει την πρόκριση στον τελικό

Έκλεισε το σπίτι της Μπασκόνια με οδηγό Ρούμπιο και έδωσε ραντεβού στα ημιτελικά με τη Βαλένθια η Μπανταλόνα!

Λύγισε τη Ζαντάρ και έστειλε τους τελικούς του κροατικού πρωταθλήματος σε Game 5 η Τσιμπόνα!

Πέρασε πάνω από τη Γιουβέντους και πήρε αβαντάζ τίτλου η Ζάλγκιρις!

Απολογήθηκε στον κόσμο της Ρεάλ ο Γιούλ: «Μια σεζόν που θέλουμε να ξεχάσουμε»