Ίσως και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι.

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό λόγω των υψηλών απαιτήσεών του, πήρε χθες το αεροπλάνο για την Τουρκία.



Σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, εφόσον δεν προκύπτει κάποιο απρόοπτο στις τελευταίες συζητήσεις των δύο πλευρών.

Κατά τη διάρκεια παραμονής του στον Ολυμπιακό, ο διεθνής άσος μέτρησε 11 γκολ και 16 ασίστ σε 170 συμμετοχές του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρέα του Ελ Κααμπί έγραψε ιστορία μετά από 21 χρόνια και έφυγε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Ο Ελ Κααμπί οδηγεί το Μαρόκο: Ασίστ του φορ του Ολυμπιακού για το 1-0 από τον Ντίας!

Στην αρχική ενδεκάδα του Μαρόκου ο Ελ Κααμπί στο ματς των προημιτελικών με αντίπαλο το Καμερούν

Πήρε το ντέρμπι και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά η Σενεγάλη

Τραγικό λάθος από τον κίπερ του Μάλι και προβάδισμα για τη Σενεγάλη

Πάρτι με... ελληνικό χρώμα για την Αλ Καλίτζ: Γκολ-ασίστ ο Μασούρας, σκόραρε ο Φορτούνης, δημιούργησε ο Κουρμπέλης!

Τιμωρεί και τον Κούτσια η Λουγκάνο μετά την επίθεση που δέχθηκε από συμπαίκτη του!

Βοηθός προπονητή στη Μάλμε ο Μολίνς, πρώην φορ του Παναθηναϊκού

Σώθηκαν από πνιγμό ο Ντεμικέλις και η οικογένειά του

Ψάχνει τη νέα πρόκληση ο Τσερίσεφ: «Είμαι ανοιχτός σε όλα, δεν έχω χάσει το πάθος μου για το ποδόσφαιρο»