Τους τα «έψαλλε» μια φορά στα αποδυτήρια μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή. Τους «κατσάδιασε» με τον δικό του τρόπο πριν την χθεσινή προπόνηση. Στόχος του Γιάννη Αναστασίου είναι να δώσει να καταλάβουν οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού πού βρίσκονται και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα απέναντι τους. Ο ίδιος ψάχνεται να βρει τι συμβαίνει και περιμένει να δει την ομάδα του να λειτουργεί όπως ακριβώς θέλει, αρχής γενομένης από το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά.

Οι παίκτες γνωρίζουν πως δεν παίζουν καλά και υπάρχει νευρικότητα και από την μεριά τους είναι υποχρεωμένοι να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα που έχουν για το καλό της ομάδας.

Τέλος, σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα ο έμπειρος επιθετικός θα είναι στην Αθήνα έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και να ξεκινήσει προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR