Με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πατρών (κεκλεισμένων των θυρών), όλα τα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας της Basket League είχαν αρκετούς φιλάθλους στα γήπεδα.

Μάλιστα, οι συνολικά 8683 οπαδοί που στήριξαν από κοντά τις ομάδες τους, ήταν υπερδιπλάσιοι (110,25%) σε σχέση με την περυσινή πρώτη αγωνιστική της Α1, όπου είχαν πάει συνολικά 4130 (κεκλεισμένων των θυρών ήταν τότε το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός).

Όσον αφορά στην σεζόν 2012-2013, πάλι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στα γήπεδα ήταν λιγότεροι κατά 32,40% (6559) σε σχέση με φέτος, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν πως σε όλους τους αγώνες είχαν διατεθεί εισιτήρια!

Αναλυτικά ο πίνακας του ΕΣΑΚΕ:

Πρεμιέρα 2014-2015



Πρεμιέρα 2013-2014



Πρεμιέρα 2012-2013

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα ανακάλυψη από την Αστυνομία - 102.000 ευρώ σε σπίτι και άλλου διαιτητή

Δημογλίδου: «Έχει βρεθεί μεγάλο χρηματικό ποσό και στους έξι συλληφθέντες - Ξεπερνούν τις 850.000 ευρώ τα μετρητά»

Πάει για Κόντσαρ ο Ολυμπιακός!

«Ποιους θέλεις να αποβάλω με πέντε φάουλ;» - Τα μηνύματα της υπόθεσης που διαταράσσει το ελληνικό μπάσκετ

Δημητρακόπουλος: Νέα συνέντευξη Τύπου μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»