Ο Γιώργος Μπίκας βρέθηκε σε δεινή κατάσταση μετά τον εμπρησμό στην (ανασφάλιστη) οικία του στη Χαλκιδική. Η νέα ΚΕΔ, των Σταύρου Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη, προσπαθεί με τον τρόπο της να βοηθήσει τον πρώην αρχιδιαιτητή ορίζοντάς τον σε αγώνες.

Χθες ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ΠΑΣ-Ολυμπιακός, προηγήθηκαν τα ματς ΟΦΗ-Παναθηναϊκός και Λάρισα-Ατρόμητος, την Πέμπτη θα είναι στο Πανσερραϊκός-Πανιώνιος, ενώ προ ημερών ήταν απεσταλμένος της UEFA για το Ρόμα-Βικτόρια Πλζεν του Europa League.

Κάθε αγώνας εντός συνόρων αποφέρει στον παρατηρητή διαιτησίας 382 ευρώ «καθαρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος στον Πλατανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Μιχαηλίδης σε ηλικία 34 ετών

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!