Αυτή ήταν η βασικότερη απόφαση στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ την Τετάρτη, ενώ συζητήθηκε ο προγραμματισμός της φετινής Volley league και της προκήρυξης του πρωταθλήματος και συμφωνήθηκε να υπάρξει συνάντηση με ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις:
«Στην 142η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ συζητήθηκαν λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Οι διπλοί τελικοί του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2019-20 μεταξύ του Ολυμπιακού Π. και του Παναθηναϊκού ΑΟ θα γίνουν 12 και 19 Φεβρουαρίου 2020. Ο πρώτος τελικός θα γίνει 12/2 στο γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 19/2 στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου θα τοποθετηθεί δάπεδο τάραφλεξ.

Τις επόμενες ημέρες, η αγωνιστική Επιτροπή της ΕΣΑΠ θα αποφασίσει τις λεπτομέρειες των δύο αγώνων με την προοπτική να είναι διαφήμιση και προβολή για το επαγγελματικό βόλεϊ.

Συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού των αγωνιστικών του Β΄ γύρου και των πλέι οφ / πλέι άουτ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Έγινε ανάλυση ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων των συναντήσεων της ΕΣΑΠ με την επιτροπή μάρκετινγκ και τη νομική επιτροπή και αποφασίστηκε τα συμπεράσματα των συγκεκριμένων επιτροπών, όπως και της αγωνιστικής επιτροπής που θα συνεδριάσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, να τεθούν στην 143η συνεδρίαση του ΔΣ.

Έγινε παρουσίαση των αποτελεσμάτων των μεταδόσεων Live Streaming από την ΕΣΑΠ στον Α΄ γύρο. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά στοιχεία θέασης που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η παραγωγή των παραγωγών της ΕΣΑΠ.

Συζητήθηκαν ζητήματα μεταγραφών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση της ΕΣΑΠ με ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εργασιών της επιτροπής μάρκετινγκ και της νομικής επιτροπής.

Συζητήθηκαν νομικά θέματα που αφορούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Έγινε πρώτη συζήτηση σχετικά με τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 και τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει την ΕΣΑΠ και τα μέλη της σε σχέση με το νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα και γενικότερα για το μέλλον της αμειβόμενης πετοσφαίρισης.

Πριν από την έναρξης της 142ης συνεδρίασης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της ΕΣΑΠ. Έγινε κλήρωση για το παραδοσιακό δώρο που ήταν μπάλες και τυχερό ήταν το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Μυθική ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και three peat με δεύτερο break για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων - Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Μία ανάσα από τη Χαντάβα η ΑΕΚ!