Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα δώσει το Σάββατο (18/08) ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Παιχνίδι το οποίο θα γίνει στις 7μ.μ. στο «Γεντί Κουλέ», παρ’ ότι οι εργασίες συνεχίζονται για να είναι το γήπεδο έτοιμο, στα επίσημα ματς της Σούπερ Λιγκ.

Αναμφίβολα, θα είναι μια ακόμη ευκαιρία για το Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην τεχνική ηγεσία των «ομιλιτών» επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έγινε στο Παγκρήτιο.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κοροβέσης έχει ένα χτύπημα από το τελευταίο φιλικό και θα μείνει προληπτικά εκτός για 1-2 ημέρες, ενώ ο Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα. Αύριο θα γίνει μια προπόνηση το πρωί, ενώ την Τετάρτη (15/08) οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

Τέλος, οι προπονητές της κρητικής ομάδας συλλέγουν ήδη πληροφορίες για τους αντιπάλους στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο βοηθός προπονητή, Νίκος Καραμπετάκης παρακολούθησε το φιλικό του Πανιώνιου με τον Παναιτωλικό και ενημέρωσε σχετικά το Νίκο Παπαδόπουλο, για τους δυο πρώτους αντιπάλους του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ