Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και του ΓιουρόπαΛιγκ, το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Η αρχή των σημερινών μεταδόσεων γίνεται στις 18.00 από τον OTE Sport 3 με την αναμέτρηση Λαμία-Παναιγιάλειος που ανοίγει την 2η αγωνιστική της Football League. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ αναλυτικά το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο υπερμαραθώνιος ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 στο Novasports 3
Αφιέρωμα στον ιστορικό υπερμαραθώνιο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 που ολοκληρώθηκε με νικητή το Γερμανό, ΦλόριανΡόις, ο οποίος έφτασε πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα μετά από 23 ώρες, 17 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα έχει σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 21:30 το Novasports 3.

Στο Mega o Μητσικώστας
Με εβδομαδιαία σατιρική εκπομπή επιστρέφει ο Γιώργος Μητσικώστας στο Mega. Ο γνωστός παρουσιαστής θα παρουσιάζει liveεκπομπή διάρκειας μιας περίπου ώρας, παρουσία κοινού.

Τέλος το «Αργά» για τον Αθερίδη;
Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην παρουσίαση του «Αργά» ο Θοδωρής Αθερίδης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tv Έθνος .«Δεν φαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική για τη συνέχιση της. Θα δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο», ήταν η απάντησή του στην ερώτηση αν θα συνεχίσει την συνεργασία του με το Action24 για την συγκεκριμένη την εκπομπή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube