Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η τύχη του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένσταση κάνοντας λόγο για διαιτητικά εις βάρος τους λάθη, την οποία και κέρδισαν.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να αποφασιστεί η επανάληψη του αγώνα, όμως από την πλευρά του Ολυμπιακού κάτι τέτοιο θεωρείται άδικο, οπότε υπήρξε προσφυγή κατά της απόφασης.

Με την κίνησή τους αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο στο οποίο άρχισαν τα… παρατράγουδα, δηλαδή από το 2-1 σετ και 13-8 ή έστω από το τέταρτο σετ και τις δύο ομάδες στο 0-0.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»