Από τις 10 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και την Τετάρτη Μπασρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Σύμφωνα με το ισχύον σύστημα οι κάτοχοι του Champions League και του Κόπα Λιμπερταδόρες εξασφαλίζουν μια θέση στα ημιτελικά.
Έτσι, οι Καταλανοί θα βρουν μπροστά του το νικητή της αναμέτρησης της Κλαμπ Αμέρικα από το Μεξικό (εκπρόσωπος της CONCACAF) κόντρα στην ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League Ασίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση βρίσκεται στην ημιτελική φάση και τον τίτλο διεκδικούν Γκουανγκζου (Κίνα), Αλ Αχλί (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Γκάμπα Οσάκα (Ιαπωνία) και Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία).

Προπονητής της τελευταίας είναι ο γνωστός μας Γιώργος Δώνης, ο οποίος δυνητικά θα μπορούσε να τεθεί αντιμέτωπος της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη για μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Από την άλλη μεριά βρίσκεται η Ρίβερ Πλέιτ, της οποίας ο αντίπαλος στον ημιτελικό θα προκύψει από το παιχνίδι της Όκλαντ (πρωταθλήτρια Ωκεανίας) με την κάτοχο του Champions League Αφρικής ή του τίτλου στην Ιαπωνία που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απλά GOAT: Ο ανυπέρβλητος Μέσι έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του!

Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα»

Επιστρέφουν στην εθνική Σερβίας τα αδέρφια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Τρέλα: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά οι Μαροκινοί

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!