Προχωρημένες είναι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την UNICEF και απομένουν κάποιου διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες για να μπει η διαφήμιση στον προσεχή αγώνα του Champions League με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες το έχουν δηλώσει ήδη στην UEFA, αφού αυτό πρέπει να γίνει οχτώ μέρες πριν από την διεξαγωγή της αναμέτρησης, και να είναι όλα έτοιμα για να παίξουν με τη νέα διαφήμιση απέναντι στους Βέλγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάρουν χρήματα, αλλά θα βοηθήσουν κιόλας τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, όπως έχει πράξει στο παρελθόν και η Μπαρτσελόνα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!