Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχοντας οδηγήσει τους Θάντερ μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ και έχοντας αναδειχθεί MVP και πρώτος σκόρερ (με 32,6 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα) της κανονικής διάρκειας, MVP των τελικών, ενώ έβαλε και την υπογραφή του στη super max επέκταση συμβολαίου που του πρόσφερε η ομάδα της Οκλαχόμα!

Μετά από αυτή την αναμφίβολα μαγική για εκείνον σεζόν, ο 26χρονος σταρ θα βρίσκεται και στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ26, του πιο δημοφιλούς μπασκετικού video game!

Στο εξώφυλλο του φετινού NBA 2K βρέθηκε ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς, ενώ στο παρελθόν τη συγκεκριμένη... τιμή είχαν θρύλοι του ΝΒΑ, όπως οι Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Άλεν Άιβερσον και Ντουέιν Γουέντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube