Μπορεί ακόμη να εκκρεμεί αν η ΑΕΚ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το προπονητικό κέντρο των Σπατών, ωστόσο το βέβαιο είναι πως από εκεί θα μετακομίσουν τα γραφεία του συλλόγου. Όπως έγινε γνωστό, στη σύμβαση που υπογράφηκε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Νεστορίδη, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Μελισσανίδη, πέρα από τα έργα που θα γίνουν στο Ελληνικό για να χρησιμοποιείται ως έδρα από την «Ένωση» για τουλάχιστον δύο χρόνια, εκεί θα μεταφερθούν και τα γραφεία.

Η σταδιακή μετακόμιση των γραφείων θα αρχίσει μετά τις 7 Ιουνίου. Όσο για το τι θα απογίνουν τα γραφεία στα Σπάτα, πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προτείνει στον Νίκο Νοτιά, εφόσον τελικά υπάρξει συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του προπονητικού κέντρου, να μετατρέπονται σε ξενώνες που θα φιλοξενούν παιδιά των ακαδημιών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

TAGS: A.E.K.