Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 10:40 ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά από την ξαφνική ζάλη που ένιωσε ενώ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Καβάλα.
Αρχικά ο κ. Κουβέλης οδηγήθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου με τους γιατρούς να προτείνουν την μεταφορά του σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Όπως διαιστώθηκε σε πρώτη φάση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε πολύ χαμηλή πίεση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό.
Ο κ. Κουβέλης επρόκειτο να αναχωρήσει για περιοδεία στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά την εξέλιξη η περιοδεία ακυρώθηκε.
Πηγή: protothema.gr