Ο ΠΑΟΚ άλλαξε οδηγό και με τον… νέο θα πάει στα κρίσιμα play-offs. Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης γνωρίζει πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η κατάληψη της πρώτης θέσης και η έξοδος στο Champions League και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του και κανείς δεν ξέρει τι προτίθεται να κάνει. Το σίγουρο είναι όμως πως φτάνουμε στο τέλος της σεζόν και θα είναι ανώφελο να αλλάξεις μια ομάδα και τον τρόπο που έχει μάθει να αγωνίζεται σε μία ολόκληρη χρονιά για 6 αγώνες. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γ.Χ., ο οποίος ναι μεν θα βάλει τις δικές του πινελιές αλλά όχι ολόκληρο το αγωνιστικό σύστημα.

Σε αυτό που ελπίζει ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν οι τραυματίες προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα στα ματς των play-offs.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.