Εκτάκτως στο νοσοκομείο βρέθηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλλη, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν (τόσο εκείνος όσο και η μανικιουρίστ) ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όταν ληστές μπούκαραν, τους άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και τους πήραν κοσμήματα και ρολόγια με την αξία τους να ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Βασίλης Γκουρούσης αποκάλυψε πως από το άγριο ξύλο που έφαγε «έχω κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έχω σπασμένη μύτη, ζυγωματικό και πίσω στο κεφάλι κάτι κατάγματα και μου έχουν σπάσει και το θώρακα σε δυο σημεία».

Όπως εξήγησε, «ακόμα δεν το πιστεύουμε. Ζήσαμε έναν εφιάλτη σε ζωντανή μορφή. Κανένας άνθρωπος να μην τον ζήσει. Κακοποιηθήκαμε άσχημα από αυτούς τους 3-4 δολοφόνους. Γιατί περί δολοφόνων πρόκειται. Με χτυπούσαν και οι τρεις. Ειδικά ο ένας με χτυπούσε με μένος λες και του είχα σκοτώσει την μάνα ή τον πατέρα.Ένας με χτύπαγε με ένα γαλλικό κλειδί, ο άλλος με ένα γκλομπ και ο άλλος με μπουνιές και κλωτσιές».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «εκείνη την ώρα βρισκόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και η Τέτα ήταν στο μπάνιο. Ήρθαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, δεν πήγαν πουθενά αλλού. Και η γυναίκα μου έφαγε πολύ ξύλο γιατί φώναξε στην αρχή. Μας έδερναν και μας έλεγαν και σουτ (…)Μου έδωσαν την εντύπωση ότι κάποιος άλλος είτε από το τηλέφωνο είτε έξω από την πόρτα, τους έλεγε κατευθείαν πού θα ψάξουν!».

Πηγή: star.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube