Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής πριν το αυριανό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών για τον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο, λόγω πόνων που ένιωσε στην κοιλιά και μάλιστα θα διανυκτερεύσει εκεί απόψε, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να πάρει το «οκ» πως είναι μια χαρά στην υγεία του.

Από ‘κει και πέρα στη σημερινή προπόνηση επέστρεψε ο Νίκος Παππάς μετά την άδεια που είχε εξασφαλίσει, λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι. Κανονικά όλο το πρόγραμμα έβγαλε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τέλος, απών ήταν ο Αντώνης Φώτσης λόγω ενός προσωπικού θέματος κι ενώ οι πράσινοι ουσιαστικά την Κυριακή, στο ΟΑΚΑ... θα προπονηθούν ενόψει πλέι οφ, όπου διασταυρώνουν με τον Κολοσσό Ρόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!

Επιβίωσε στο θρίλερ της Γλυφάδας ο Προμηθέας, συνέχεια στον... εφιάλτη του Πανιωνίου!

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα highlights από το θρίλερ στο Ιβανώφειο και του σπουδαίου διπλού του Άρη επί του Ηρακλή