Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ούτως ώστε να αρχίσουν να συνηθίζουν τον νέο χλοοτάπητα που έχει τοποθετηθεί προπονήθηκαν σήμερα (29/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δύο μέρες πριν τον φιλικό αγώνα με τη Γαλατασαράι (Τρίτη 31/7, 20:00).

Το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με μία εκ των Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ για τον 3ο προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (σ.σ. θλάση) και ο Γιώργος Γιαννούτσος ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου δεξιού γόνατος στη χθεσινή προπόνηση.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 19:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.