Όταν έρθει η ώρα να πάρουν την απόφαση για τη συνέχιση ή μη του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ταχθεί στο πλευρό της Λίβερπουλ υπέρ της κανονικής ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δημοσίευμα της Daily Mirror κάνει λόγο για κάλεσμα της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου πρωταθλήματος προς τις 20 ομάδες της Λίγκας για την απόφαση που θα παρθεί για την ημέρα που ο κορονοϊός θα έχει ηρεμήσει και η ανθρωπότητα θα μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη ροή της ζωής.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι ομάδες θα ψηφίσουν η καθεμιά ανάλογα με το συμφέρον της - που σημαίνει ότι θα γίνει... μάχη στις χαμηλές θέσεις από αυτές που κινδυνεύουν με υποβιβασμό - με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρουσιάζεται πρόθυμη για κανονική ολοκλήρωση της σεζόν κι όχι για οριστική διακοπή, όπως πρότεινε η πρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»