Ο σύνδεσμος βετεράνων, αλλά και η Πανελλήνιος Ένωση Φίλων του Ολυμπιακού (ΠΕΦΟ) εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τη στήριξή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν στόχος δολοφονικής επίθεσης. Παράλληλα καλούν σε μαζική αλλά ειρηνική παρουσία στο συλλαλητήριο της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων:

«Η είδηση ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, συγκλονίζει τον Σύνδεσμό μας! Όπως και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την υγιή ελληνική κοινωνία. Και έγινε πρώτο θέμα ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.

Αν είναι δυνατόν! Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα, εκτός από Πρόεδρος του Ολυμπιακού, και καμία σχέση με το σημείο στο οποίο έφτασε η Ελλάδα και που δίνει δουλειά και ψωμί σε τεράστιο αριθμό εργαζομένων, να απειλείται με δολοφονία!

Είναι όμως επίσης αδιανόητο, να έχει γίνει, από τότε σχεδόν που ανέλαβε τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος, στόχος διαφόρων κύκλων και Μέσων, με σχόλια που σκοπό έχουν να δημιουργείται αναταραχή στον Ολυμπιακό μας.

Ο Σύνδεσμός μας θα συμμετάσχει, όπως πάντα, σε κάθε ειρηνική εκδήλωση, όπως αυτή της Δευτέρας στο Φάληρο, για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό μας, από επιθέσεις που μόνο στόχο έχουν την απομάκρυνσή του από το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
».

Η ανακοίνωση της ΠΕΦΟ:

«Προς τους πιστούς του Θρύλου των Πανελλήνων

Αγαπητοί ομοϊδεάτες,

Βεβαίως διαχρονικά ο Ολυμπιακός, ως παντού και πάντοτε πρώτος, αποτέλεσε αντικείμενο φθόνου και μίσους, φαινόμενα σαφέστατα ανταποκρινόμενα στην ελληνική νοοτροπία.

Ωστόσο, το επίπεδο στο οποίο κατήλθε, επί σειρά ετών, αυτή η χολερική έφοδος κατά της αίγλης, της λάμψης, της ακτινοβολίας και του Ιμαλαϊακού αναστήματος του Θρύλου των απανταχού γης Πανελλήνων, δεν έχει προηγούμενο.

Και δεν θα μπορούσε να γνωρίσει μεγαλύτερη αθλιότητα. Με συνέπεια να έχουν πλέον εξαντληθεί και τα έσχατα όρια ανοχής αντοχής και ανεκτικότητας. Σήμανε ήδη η ώρα της έμπρακτης, πάντοτε μέσα στα πλαίσια των νόμων και της εντιμότητας, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Ως εδώ και μη παρέκει! Όλοι οι υποκινητές της αναίσχυντης πολεμικής και των ποταπών επιθέσεων οφείλουν να γνωρίζουν, ότι ενιαίος, μονολιθικός και αδιαίρετος, βρίσκεται απέναντί τους ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Στη σχεδιαζόμενη για αύριο κινητοποίηση οφείλουν να δώσουν βροντερό (και πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας) το «ΠΑΡΩΝ» όλοι ανεξαίρετα οι πιστοί του Θρύλου. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον Ολυμπιακό, όσοι με τους «ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΥΣ» και τις άλλες αθλιότητές τους διέσυραν και διέφθειραν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΤΟ ΔΣ της ΠΕΦΟ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης