Στο ΣΕΦ αφίχθη λίγο πριν τις 19:30 η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του… τελικού των τελικών.

Δίχως να συμβεί το παραμικρό και κάτω υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι πράσινοι έφτασαν στο φαληρικό γήπεδο με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Νωρίτερα οι παίκτες και το τιμ του τριφυλλιού είχαν «φτιαχτεί» από 1.000 οπαδούς της ομάδας που είχαν δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

Ανανέωσε τον Τερζή η Δόξα Λευκάδας

Ο Σορτς αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή, τα λέμε σύντομα»