Προς πώληση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Μαρουανέ Φελαίνι. Το περασμένο καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν στην Έβερτον 27,5 εκατομμύρια λίρες για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο χαφ, καθώς αποτελούσε διακαή πόθο του Ντέιβιντ Μόγες. Ο Σκωτσέζος ήξερε πολύ καλά τον υψηλόσωμο μέσο από την κοινή τους θητεία στα «ζαχαρωτά».
Όμως, η σεζόν που έκανε ο Φελαϊνί δεν ήταν καλή, όπως και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να τον πουλήσει, διότι δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ο νέος τεχνικός της, Λουίς Φαν Χαλ.
Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος ζητάει 15 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει. Σχεδόν τα μισά από όσα έδωσε πέρυσι. Στη σεζόν που πέρασε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε 19 συμμετοχές στην Premier League, με τρεις ασίστ, πέντε στο Champions League με μια ασίστ και μια στο League Cup, πετυχαίνοντας ένα γκολ.