Βαρέθηκαν να… πανηγυρίζουν στην Σεβίλλη. Ο Έμερι και οι παίκτες του σήκωσαν στην Πολωνία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Europa League και στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας επικράτησε πανδαιμόνιο για να τους υποδεχτούν.

Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν ένα τροχαίο ατύχημα (ευτυχώς χωρίς… γρατζουνιά για τους οδηγούς).




Λίγο μετά την προσγείωση της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης το πούλμαν των τροπαιούχων (για τέταρτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια) ξεκίνησε την πορεία του για την κεντρική πλατεία της πόλης.




Από τα πρώτα κιόλας μέτρα, αρκετός κόσμος περίμενε υπομονετικά την αποστολή για να αποθεώσει την ομάδα.



Όσο δε, το πούλμαν πλησίαζε στον προορισμό, κάνοντας φυσικά και τις απαραίτητες στάσεις σε κεντρικά σημεία, ο κόσμος πύκνωνε και οι πανηγυρισμοί φούντωναν.




Καλύτερος ρεπόρτερ από τον Γκρέγκορ Κριχόβιακ δεν υπάρχει!




Τελευταία στάση το δημαρχείο. Έμερι και παίκτες δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από την κεφαλή της πόλης και μετά συνέχισαν το πάρτι τους, από το μπαλκόνι του κτηρίου.







Η φιέστα έκλεισε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».





Γιάννης Σταυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λουντογκόρετς

Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού για Βικτόρια Πλζεν

Προπονητής Πλζεν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα επιπέδου Champions League»

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τη Βικτόρια Πλζεν

Αλμέιδα: «Θα αντιμετωπίσουμε ως ομάδα τον Ντεσπόντοφ και τον ΠΑΟΚ»

Με τέσσερις απουσίες θα αναχωρήσει ο ΠΑΟΚ για Βουλγαρία

Μπενίτεθ: «Με ενδιαφέρει ότι οι παίκτες προσπαθούν - Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, πρέπει να με εμπιστευθείτε»

Ζαρουρί: «Πολύ σημαντική η ευρωπαϊκή μας πορεία, θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής»

Προπονητής Λουντογκόρετς: «Οι παίκτες μου δεν φοβούνται τα λάθη - Ευκαιρία για τρεις βαθμούς το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου Μπενίτεθ και Ζαρουρί για το Παναθηναϊκός-Πλζεν