Δυο πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος της 33χρονης μητέρας της Τζωρτζίνας είναι ήδη στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονία της 9χρονης, και ελέγχεται η συμπεριφορά και η συμμετοχή τους ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου.
 
Παράλληλα, εκτός της 9χρονης και των δύο αδελφών της σημειώνεται ότι απεβίωσε και η σπιτονοικοκυρά που είχε σταθεί στην οικογένεια. Οι αρχές θα ελέγξουν εάν όντως πέθανε από καρκίνο όπως έλεγε η 33χρονη, ή ήταν ένα ακόμα θύμα της.

Oι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εισαγγελείς που διάβασαν τη δικογραφία καταλήγουν στην εκτίμηση ότι η μάνα είχε χορηγήσει κι άλλη φορά την ουσία την κεταμίνη. 

Τον Απρίλιο οι γιατροί είχαν σώσει της ζωή της 9χρονης, ωστόσο το παιδάκι έμεινε εγκεφαλικά νεκρό και παραπληγικό. Τον Ιανουάριο ωστόσο, άφησε την τελευταία του πνοή με φρικτό τρόπο, ενώ μόνο η μάνα του ήταν δίπλα
του στις τελευταίες του στιγμές, όπως και την προηγούμενη φορά.

«Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή μιας τραγωδίας χωρίς προηγούμενο» σχολίαζαν οι δικαστικές αρχές. Δυστυχώς για τα άλλα δύο παιδάκια δεν έχουν μείνει παρά μόνο τα οστά γιατί το ένα απεβίωσε το 2019 και το άλλο το 2021. 

Δικαστικές και εισαγγελικές αρχές αναφέρουν ότι η δικογραφία για την 33χρονη μάνα της Τζωρτζίνας είναι «δεμένη», δεν αμφισβητείται από τα στοιχεία που προκύπτουν από τις δύο τοξικολογικές εξετάσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον ιατρικό φάκελο, και τις καταθέσεις μαρτύρων, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατροί. «Το παιδάκι βασανίστηκε, είχε φρικτό βασανιστικό θάνατο από τα χέρια της μάνας, γιατί η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς και επιφέρει το θάνατο από 5 έως και 15 λεπτά μάξιμουμ.

Σημειώνεται ότι η κεταμίνη όταν ο άνθρωπος είναι ζωντανός αποβάλλεται πολύ σύντομα, και δεν ανιχνεύεται στον οργανισμό, ωστόσο επειδή το κοριτσάκι είχε πεθάνει και δεν υπήρχε μεταβολισμός εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις. Η δικογραφία αναφέρεται μόνο στην Τζωρτζίνα. 

Ο γγ. των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», χαρακτήρισε «αψεγάδιαστη» τη δικογραφία και χαιρέτισε τη μεθοδική δουλειά των συναδέλφων του και αποκάλυψε πως είχαν καταλήξει από την αρχή στο συμπέρασμα πως εκείνη είναι η δολοφόνος.

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και συνεργοί. Εάν υπάρχουν συνεργοί, η αστυνομική έρευνα θα το πάει στη Δικαιοσύνη. Εγώ νομίζω ότι ξέρουν οι συνάδελφοί μου και έχουν καταλήξει», τόνισε επίσης.


 
Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή στη Νικόπολη

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκαν ο δράστης και άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Πιθανό νέο πολιτικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Επένδυση Τραμπ στην Axon λίγο πριν το συμβόλαιο-μαμούθ για Taser της ICE

Ελληνική επιστημονική αποστολή στη Βενεζουέλα για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων περιοχών

«Παγώνουν» οι αυξήσεις το καλοκαίρι, στόχος μειώσεις τιμών από Σεπτέμβριο - Τι αποφασίστηκε για την ακρίβεια

Πυροβολισμοί στη Γερμανία: 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - 2 συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Νέο τρομακτικό βίντεο από τον σεισμό στη Βενεζουέλα

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Προτείνει την ενοχή των δύο κατηγορουμένων

Αποζημίωση 360.000 ευρώ στην οικογένεια 15χρονου θύματος θανατηφόρου περιστατικού με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά στην Καλλιθέα: «Να ‘ναι καλά τα παιδιά, με κράτησαν» λέει η 75χρονη - «Τους ευχαριστούμε», δηλώνει ο γιος της