Πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του έχει δεχθεί ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η παραμονή του στον Πανιώνιο.

Ο 31χρονος μεσοαμυντικός μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, με τον Λεβαδειακό να είναι εκείνος που δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι Βοιωτοί σκοπεύουν να προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Έλληνα χαφ, ο οποίος δείχνει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Λιβαδειάς ενδιαφέρεται και για ακόμη έναν παίκτη, τον Σουμπίνιο, με τον οποίο φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»