Τι κι αν το ξύπνημα ήταν πολύ πρωινό; Τι κι αν το ταξίδι από την Αθήνα στο Καρπενήσι ήταν κουραστικό; Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν χαρίστηκε στους Έλληνες διεθνείς και το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ ήταν ιδιαίτερα επίπονο.

Ο Ιταλός προπονητής αφιέρωσε το πρόγραμμα σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δηλαδή πολύ τρέξιμο και διάφορα άλλα… γυμνάσια στο στίβο του προπονητικού κέντρου στο Καρπενήσι και το συγκρότημα του Montana. Άλλωστε σε αυτό το πρώτο στάδιο εκεί θα εστιάσει ο 45χρονος προπονητής, βάζοντας στην πορεία όλο και περισσότερο μπάσκετ στο πρόγραμμα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι 17 διαθέσιμοι διεθνείς θα μπουν στα βάσανα ξανά από το πρωί της Πέμπτης με διπλές προπονήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα της Θύρας 13 για «ντόπες» στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το Game 3!

Μέρος της προπόνησης ο Σλούκας - Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του στον τρίτο τελικό!

Αποδεσμεύτηκε από την Μπουργκ ο Μοκόκα, ανοίγει ο δρόμος για Άρη Betsson!

Φόστερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, ο κόουτς Τρινκιέρι είναι κορυφαίος»

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης…»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»